Het Schaakkwartier

            
 

 

Start
       Spek de clubkas

Vanaf maandag 18 mei kon er bij C1000 een middels een grote spaaractie voor clubs en verenigingen gespaard worden om de clubkas te spekken. In de hal van de C1000 stond 3 weken lang spaarpotten met als doel zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. Niet alleen door boodschappen te doen (per 10 euro -> 1 muntje) maar ook door in te schrijven op de digitale nieuwsbrief van de C1000 leverde per e-mailadres extra munten op.

Totaal was er 5.000 euro te verdelen. De schaakclub als kleinste club/vereniging (28 leden) wist met gerichte acties (o.a. schaakdemonstratie, reclame via website en schaakforums menig muntjes te verzamelen.

 
Om extra aandacht te vragen voor deze actie heeft het promotieteam van Schaakclub Grijpskerk  zaterdag 30 mei 5 uur lang geschaakt >> (zie foto's). Door deze gerichte actie werden er vele munten extra binnengehaald.
Met speciale dank aan Harold Admiraal, Derk Schuttel, Arjen Admiraal en de jeugdleden Jelte Jelsema en Chris Admiraal.Woensdagavond 1 juli was de prijsuitreiking. Deze avond werd aan Harold Admiraal en zijn neefje Chris Admiraal een cheque van 390 euro (en een bos bloemen) overhandigd.Waarom wij meededen met de C1000 Clubactie:

Wij gaan graag met onze tijd mee en willen graag digitale schaakklokken aanschaffen.
Binnenkort zullen 4 klokken worden aangeschaft !!